Hirdetés Osliban 2022. január 23.-én az évközi 3. vasárnapon:

Holnap hétfőn 13.15-kor temetési gyászmise lesz Magdolna édesanyáért. A temetésére 14.00 órakor kerül sor.

Kedden jan. 25.-én Szent Pál apostol megtérésének ünnepe lesz. Népünk nyelvében ez a nap a pálforduló. A napnak ünnepi rangja van, de nem parancsolt ünnep. Szentmisénk rendesen este 6 órakor lesz.

Előre hirdetem, hogy febr. 11.-én, pénteken, a lourdesi jelenés napján lesz a betegek napja. Azon a napon este 6 órakor a szentmisében, az evangélium, illetve a keresztelési hitvallás után, a betegek szentségében részesítem a szentséget venni kívánókat. Előtte szentgyónást kell végezni. 

Ne felejtsük el, hogy a szentséget Jézus, gyógyításnak szánta, és nem a földi élettől való távozásra.

Szintén előre említem, hogy a kedves hívek felkészüljenek rá, hogy febr. 13.-án vasárnap szentségimádási napunk lesz. Mint az utóbbi időben korábban is tettük, a reggeli szentmise után helyezem az oltáriszentséget az oltár trónusára, majd kb. ½ 11 óráig szentóra lesz. Azt követően helyezem vissza oltáriszentséget a tabernákulumba és véget ér a szentségimádási napunk. Aki megteheti, szíveskedjék a napját úgy tervezni, hogy részt tudjon venni a szentórán.

Bérmálási hittan –  délelőtt lesz február 26.-án szombaton az osli plébánián délelőtt 9 órától délig. A részleteket később hirdetem ki.

Ha tetszett a cikk, akkor akár itt meg is oszthatod: