Hirdetés Osliban 2022. január 30. – án, az évközi 4. vasárnapon:

A héten szerdán, február 2. – án, Urunk bemutatásának ünnepe, Gyertyaszentelő Boldogasszony napja lesz. Szentmisénk este 6 órakor kezdődik. Szentmise elején az ilyenkor szokásos módon megáldom a gyertyákat, majd rövid körmenetben köszöntjük Jézust, aki megérkezik templomába. Kérem a Tanácsadó testületünk tagjait szíveskedjenek a szentmise előtt a sekrestyében gyülekezni és majd a rövid körmeneten részt venni.

Másnap., csütörtökön ezen a héten elmarad a szentmise. Balázs áldásra a szombat esti és a vasárnap reggeli szentmise után kerül sor. Ezen a héten lesz február hónap első pénteke. A szokott időpontban látogatom meg a kedves híveket.

Febr. 11.-én, pénteken, a lourdesi jelenés napján lesz a betegek napja. Azon a napon este 6 órakor a szentmisében, az evangélium, illetve a keresztelési hitvallás után, a betegek szentségében részesítem a szentséget venni kívánókat. Előtte szentgyónást kell végezni.

Febr. 13.-án vasárnap szentségimádási napunk lesz. Mint az utóbbi időben korábban is tettük, a reggeli szentmise után helyezem az oltáriszentséget az oltár trónusára, majd kb. ½ 11 óráig szentóra lesz. Azt követően helyezem vissza oltáriszentséget a tabernákulumba és véget ér a szentségimádási napunk. Aki megteheti, szíveskedjék a napját úgy tervezni, hogy részt tudjon venni a szentórán.

Február 14.-és 20 között lesz a házasság hete. Azon a héten ország szerte, és Győrben is különböző programok, elmélkedések, imádságok, tanúságok szólnak a házasságról és akarják erősíteni a házaspárokat. Az erről szóló plakátot kihelyeztük a hirdetőtáblára. Mi a febr. 13.– án sorra kerülő vasárnapi szentórát a házaspárokért és családokért ajánljuk fel.

Ha tetszett a cikk, akkor akár itt meg is oszthatod: