Hirdetés Osliban 2022. január 9.-én, Urunk megkeresztelkedésének vasárnapján:

Holnap a szentmisén megemlékezünk a 79 évvel ezelőtt, a Don folyó mellett elesett közel százezer magyar katonáról.

Ma Urunk megkeresztelkedésének vasárnapjával lezárul a karácsonyi idő. A karácsonyfák és a Betlehem még febr. 2.-ig, Gyertyaszentelőig  a templomban maradnak.

Holnaptól kezdetét veszi a böjtelő idő, ami március másodikáig, Hamvazószerdáig tart. Ebben az évben április 17.-én lesz Húsvét. Az elsőáldozást Osliban május 29.-re, Urunk Mennybemenetele vasárnapjára tervezzük. Bérmálást még nem lehet kijelölni, várhatóan vagy Pünkösd napjaiban, jún. 5.-én és jún. 6.-án, vagy jún. 12.-én Szentháromság vasárnapján lesz terveink szerint ebben az évben Veszkényben.

Bérmálási hittan –  délelőtt lesz február 26.-án szombaton az osli plébánián délelőtt 9 órától délig. A részleteket később hirdetem ki.

Zárszámadási és költségvetési gyűlést tartunk Osliban 2022. január 20.-án csütörtökön este ½ 7 órakor a plébánia nagytermében.

Kérem azokat a jegyeseket, akik ebben az évben esküvőt terveznek, szíveskedjenek jelezni. Egyelőre a pontos időpontokat lenne szükséges közölni, jegyes oktatást később beszélnénk meg.

A héten elkészül az új minisztráns beosztás, ami a sekrestyében lesz megtekinthető.

Ha tetszett a cikk, akkor akár itt meg is oszthatod: