Hirdetés Osliban 2022. május 15.-én húsvét 5. vasárnapján:

Az elmúlt vasárnap, a papnevelés céljaira történt gyűjtés eredménye Osliban 68.395 Ft. volt: Isten fizesse meg a most is bőséges adományaikat. Május 29.-én Urunk mennybemenetele vasárnapján lesz templomunkban az elsőáldozás. Azon a vasárnapon a szentmise itt ½ 10 órakor kezdődik.

Május 26.-án az esti mise előtt 18.00 órai kezdettel lesz a szülőkkel és az elsőáldozókkal együtt próba itt a templomban. Akkor megbeszéljük az első gyónás időpontját is.

Május 21.-én – a soron következő szombaton – 9.00 órai kezdettel az osli plébánián lesz hittanóra a bérmálkozók számára. Délelőtt folyamán a hittanóra után közös programon veszünk részt az Eszterházy kastélyban, majd szerény ebéd után legkésőbb 13.00 órakor lesz vége a délelőtti programnak.

Május 28.-án szombaton 10.00 órakor tartjuk a bérmálási szentmise próbáját a veszkényi templomban. A bérmálásra június 4.- én, Pünkösd előtti szombaton kerül sor itt Veszkényben. Jelenlegi ismereteim szerint a bérmálást Pápai Lajos püspök úr végezi. Továbbra is várjuk még a jelentkezéseket a szept. 10-én szombaton sorra következő zarándoklatunkra Csatkára és kirándulásunkra Bakonybélbe.

Azoknak a fiataloknak a jelentkezését is várom, akik jövőre itt nálunk kívánnak bérmálkozni. Jövőre a bérmálkozás- ha egyáltalán lesz a jelentkezők alacsony száma miatt- az osli templomban történik majd.

Ha tetszett a cikk, akkor akár meg is oszthatod