Hirdetés Osliban 2023. december 10.-én, ádvent 2. vasárnapján:

Hajnali szentmise a héten Osliban csütörtökön lesz. Ebben az adventben az utolsó hajnali misét, december 21.-én csütörtökön tartjuk.

Dec. 15.-én pénteken 9 órai kezdéssel keresem fel a karácsonyi szentségek kiszolgálására azokat a kedves híveket, akiket bejelentettek, illetve azokat, akiket első péntekenként szoktam felkeresni. A gyónás után szentáldozásban részesítem őket, és akik kívánják még ezen felül Németh László karácsonykor megáldoztatja őket házaikban.

Felnőttek és gyerekek számára lesz lehetőség a karácsonyi szentgyónás elvégzésére dec. 14.-én csütörtökön 17.00 tól 17.30-ig, illetve amíg jönnek gyónni kívánók.

Dec.23-án szombaton este 6 órakor a szokott szombat esti szentmise lesz amelynek elején meggyújtjuk a 4. ádventi gyertyát.

A karácsonyi ünnepek templomi programját sajnos nem tudom a régóta megszokott rendben megtartani. Változtatásra van szükség. Osliban 24.-én vasárnap reggel 8 órakor lesz a 4. adventi vasárnap szentmiséje. Ugyanazon nap szentestéjén 20.00 órakor pásztorjátékra kerül sor, de a szenteste szentmise nem lesz. Másnap Karácsony napján lesz majd reggel 8 órakor, illetve Karácsony másnapján szintén reggel 8 órakor szentmisénk.

Oszd meg a cikket, hogy mások is elolvashassák!

Scroll to Top