Hirdetés Osliban 2023. november 12.-én az évközi 33. vasárnapon:

A héten kezdi meg az ezzel megbízott szakember a szentély padlószőnyegének bontását és az új elhelyezését. Szombat estig elkészül a munkával. A csütörtökre kért szentmisét áthelyezzük és a csütörtöki szentmisét elhagyjuk.

November 19.-én, vasárnap lesz Árpádházi Szent Erzsébet napja. Ő a segítő, adakozó szeretet példája. Ehhez a naphoz kapcsolódik rendszerint az ország katolikus templomaiban a Katolikus Karitász javára történő gyűjtés. Ebben az évben a gyűjtésre tehát jövő vasárnap kerül sor.

Jövő héten szombaton este a 6 órai szentmisében tartjuk meg a jubiláló házaspárok szentmiséjét. Szeretettel várjuk a kedves jubiláló házaspárokat. Ezen az estén verssel, imádsággal és áldással köszöntjük őket és emléklapot nyújtunk át nekik.

Már most említem, hogy a három hét múlva, dec. 3.-án kezdődő ádventi időben minden csütörtöki szentmise hajnali mise lesz és reggel 6 órakor kezdődik. Szombaton nincs hajnali mise. Ebben az adventben a szombat esti szentmisékkel maradunk az este 6 órai kezdésnél.

A szombat esti szentmiséken gyújtjuk meg a soron következő ádventi gyertyát.

Oszd meg a cikket, hogy mások is elolvashassák!

Scroll to Top