Hirdetés Osliban 2024. április 21-én, Húsvét 4. vasárnapján:

Ma Jó pásztor vasárnapja van, a papi hivatások napja. A mai perselyadományokat a papnevelés céljaira küldjük el.

A héten április 24-én, szerdán lesz Szent György napja. Ettől a naptól kezdve itt Osliban a templomi programokkal áttérünk a nyári órarendre. Csütörtökön és szombaton a szentmisék este 7 órakor kezdődnek, szerdától kezdve pedig az esti harangszó 20.00 órakor lesz.

Szombaton, április 27-én 10 órakor a bérmálkozók gyónása lesz Veszkényben, utána rövid próbát tartunk minisztránsokkal együtt. Szülők, bérmaszülők bármikor gyónhatnak, amikor az adott templomban járok, Osliban csütörtökön és szombaton, Veszkényben pénteken, Szárföldön szerdán, jelezzék, hogy gyónni akarnak (álljanak a gyóntatószék elé).

Vasárnap 10.00 órakor kezdődik a bérmálái szentmise Veszkényben. A bérmálkozók szüleinek fenntartott helyek lesznek kijelölve, a bérmaszülők közvetlenül a bérmálkozók mögött egy lócán ülnek majd. A szentmise össze lesz kapcsolva a veszkényi felújított plébánia megáldásával. Ezért arra kérek mindenkit, a plébánia épülete előtt illetve körülötte gyülekezzünk. A tábori püspök úr előbb megáldja az épületet, majd azt követően megyünk be a templomba és kezdődik a bérmálási mise.

A jövő vasárnap a katolikus naptárban egyben búzaszentelő vasárnap. Mi Osliban vasárnap a 8.00 órai szentmisén tartunk könyörgést a jó termésért.

Oszd meg a cikket, hogy mások is elolvashassák!

Scroll to Top