Hirdetés Osliban 2024. február 25.-én nagyböjt 2.vasárnapján:

Nagyböjt Második Vasárnapja (2024. február 25.)

Ma, 2024. február 25-én, nagyböjt második vasárnapján, gyűjtést szervezünk a katolikus iskolák támogatására.

Tartós Élelmiszergyűjtés

Március 3. és 10. között tartós élelmiszergyűjtést rendezünk. Kérjük, hogy az élelmiszercsomagokat a Szent József oltár lépcsőjénél helyezzék el.

Elmélkedés és Gyónási Lehetőség

Tavaly nagyböjtben húsvéti előkészületek céljából egy napot szenteltünk elmélkedésre és gyónásra, de az érdeklődés alacsony volt. Idén március 3-án, a vasárnapi szentmise keretében fogjuk megtartani az elmélkedést, a húsvéti lelkielőkészületre és szentgyónásra ösztönzés céljából. Március 7-én, csütörtökön, az esti szentmise előtt fél órával gyónási lehetőséget biztosítunk.

Március Hónap Első Pénteke

A március hónap első péntekjén a megszokott időben látogatásra kerül sor.

Zarándoklat és Kirándulás Szervezése

Idén is szervezünk zarándoklatot és kirándulást. Terveink szerint szeptember 14-én, szombaton Székesfehérvárra látogatunk. Program: esős idő esetén a Jézus Szíve templomban (vagy a Prohászka templomban, ahol Kaszap István sírja található) tartjuk a szentmisét. Jó idő esetén rövid városnézés után a Pákozd melletti Mészeg hegyen épült doni káplnánál, az ismeretlen doni katona sírja felett lesz a szentmise. Ezután Sukoró településén meglátogatjuk a református templomot, ahol az 1848-as pákozdi győztes csata előestéjén gyűlést tartottak. Este 6 órakor vacsorával zárul a nap. Jelenleg érdeklődőket várunk, a pontos költség még kialakulóban van.

Oszd meg a cikket, hogy mások is elolvashassák!

Scroll to Top