Hirdetés Szárföldön 2023. december 3.-án, Advent 1. vasárnapján:

A héten elkezdődnek a hajnali szentmisék. Szárföldön minden szerdán reggel 6-kor lesz a hajnali mise. Szombaton és vasárnap a szentmisék a megszokott időpontban lesznek.

December 8.-án pénteken lesz Szeplőtelen Fogantatás ünnepe. Azon a napon Szárföldön, nem lesz szentmise. Szerdán, a hajnali misén idézem majd a katolikus hitnek ezt a tanítását a Szűzanyáról.

December 13.-án szerdán este 5 órától fél hatig, illetve amíg emberek érkeznek gyónási lehetőség lesz templomunkban. Gyerekek is jöjjenek, mert nem lesz számukra külön időpont megjelölve. Ezen kívül a szentmisék előtt is van gyónási lehetőség. Szíveskedjenek szólni azok, akik szentgyónást szeretnének végezni.

A héten elsőpéntek volt. Kedves híveinket nem ezen a napon, hanem egy később megállapítandó, még karácsony előtti napon keresem meg. És kedves híveinket általában is, ha kérik, karácsony előtt otthonaikban felkeresem a karácsonyi szentségek vételére, a gyónásra és szentáldozásra. Szíveskedjenek a sekrestyében vagy nekem jelezni, ha valaki otthonában ezt kívánja.

Oszd meg a cikket, hogy mások is elolvashassák!

Scroll to Top