Hirdetés Szárföldön 2024. április 21-én, Húsvét 4. vasárnapján:

Ma Jó pásztor vasárnapja van, a papi hivatások napja. A mai perselyadományokat a papnevelés céljaira küldjük el.

A héten április 24-én, szerdán lesz Szent György napja. Ettől a naptól kezdve Osliban a templomi programokkal áttérünk a nyári órarendre. Szárföldön nem változtatunk, minden a megszokott rend szerint folytatódik, illetve az esti harangszóval térünk át az esti 8 órára.

Szombaton, április 27-én 10 órakor a bérmálkozók gyónása lesz Veszkényben, utána rövid próbát tartunk minisztránsokkal. Szülők, bérmaszülők bármikor gyónhatnak, amikor az adott templomban járok, Osliban csütörtökön és szombaton, Veszkényben pénteken, Szárföldön szerdán. Szíveskedjenek jelezni, ha gyónni akarnak (álljanak a gyóntatószék elé).

Vasárnap 10.00 órakor kezdődik a bérmálási szentmise Veszkényben. A bérmálkozók szüleinek fenntartott helyek lesznek kijelölve, a bérmaszülők közvetlenül a bérmálkozók mögött egy lócán ülnek majd.

A szentmise össze lesz kapcsolva a veszkényi felújított plébánia megáldásával. Ezért arra kérek mindenkit, a plébánia épülete előtt illetve körülötte gyülekezzünk. A tábori püspök úr előbb megáldja az épületet, majd azt követően megyünk be a templomba és kezdődik a bérmálási mise.

Szárföldön jövő szombaton, április 27-én a 16.30-kor kezdődő szentmise elmarad. Babóton szükséges egy misét biztosítani, mert a vasárnapi bérmálás miatt ott elmarad a szentmise. A szombat 16.30 órai időpontban tudom ezt megtenni. Ezért kérem, hogy akinek beírt szentmiséje van + György édesapáért, nagyapáért ebben az időpontban, szíveskedjék megkeresni, hogy találjunk valamilyen más időpontot a szentmisének.

Április 28-án, vasárnap 17.00 órakor lesz csak mise a jövő hét végén.

A jövő vasárnap a katolikus naptárban egyben búzaszentelő vasárnap. Mi vasárnap a 17.00 órai szentmisén tartunk könyörgést a jó termésért.

Oszd meg a cikket, hogy mások is elolvashassák!

Scroll to Top