Hirdetés Szárföldön 2024. áprlis 14.-én, húsvét 3. vasárnapján:

Jövő vasárnap lesz Jó Pásztor vasárnapja, a papi és szerzetesi hivatások világnapja. Ezen a vasárnapon Jézusról, a Jó Pásztorról és a papi hivatásról elmélkednek a katolikus templomokban, és imádkoznak papi és szerzetesi hivatásokért. Mi is így teszünk majd. A győri egyházmegyében ezen a vasárnapon gyűjtés lesz a papnevelés céljaira, a papnevelő intézet javára.

Április 24. szerdától Osliban és Veszkényben nyári órarendre térünk át a templomi programokat illetően. Nálunk a szentmisék változatlanul ugyanabban az időben lesznek, 24.-től az esti harangszó lesz majd 20.00 órakor.

Előre hirdetem, hogy április 28.-án Veszkényben bérmálás lesz. A 10.00 órakor kezdődő szentmise megváltoztatja annak a vasárnapnak a rendjét a négy templomban, ezért akkor templomunk programja a következő lesz: Ápr. 27.-én szombaton a 16.30 órai szentmise elmarad. Szárföldön kivételesen csak vasárnap, 28.-án 17.00 órakor tartunk szentmisét. Akkor tartjuk meg a jó termésért való könyörgés napját is, azaz a búzaszentelőt.

Oszd meg a cikket, hogy mások is elolvashassák!

Scroll to Top