Hirdetés Veszkényben 2023. december 10.-én ádvent 2. vasárnapján:

Jövő vasárnap december 17.-én advent 3. vasárnapján szentségimádási nap lesz templomunkban. Ebben az évben az a kivételes helyzet alakult ki hogy a babóti szentmisét advent 3. vasárnapján vendég atya Bejczi Tibor atya celebrálja. Így lesz időm hogy a szentségimádási napon szentóra keretében itt legyek és magam vezessem a szentórát.

Hajnali szentmise a héten pénteken reggel 6 órakor lesz. Ebben az adventben az utolsó hajnali misénk Veszkényben december 22.-én pénteken lesz.

Dec. 15.-én pénteken keresem fel azokat a kedves híveket, akiket a karácsonyi szentségek vételére bejelentenek. Akiket első péntekeken szoktam felkeresni azokat bejelentés nélkül is felkeresem a karácsonyi szentségek vételére. Legkésőbb fél 11 és 11 óra között érkezem.

Felnőttek és gyerekek számára lesz lehetőség a karácsonyi szentgyónás elvégzésére. Dec. 15.-én pénteken 17 órától 17.30 – ig, illetve amíg gyónni szándékozók lesznek, maradok a templomban és várom a kedves híveket.

A karácsonyi ünnepek templomi programját nincs módomban az évek óta megszokott rendben tartani. Változtatnom kell. Tehát 24.- én, vasárnap ½ 10 órakor lesz az ádvent 4. vasárnapjának szentmiséje. Szenteste délutánján ½ 4 órakor pásztorjáték lesz a templomunkban. Szenteste nem lesz szentmise. Másnap Karácsony napján ½ 10 órakor lesz majd szentmise, illetve karácsony másnapján is ugyancsak ½ 10 órakor.

A héten dec. 15.-én pénteken 16.00 órától 17.00 óráig lesz az idei utolsó irodai óra a templomban.

A következő vasárnapokon és Karácsony napjaiban mindenkit szívesen várok minisztrálni a szentmiséken.

Oszd meg a cikket, hogy mások is elolvashassák!

Scroll to Top