Hirdetés Veszkényben 2024. április 21-én, Húsvét 4. vasárnapján:

Ma Jó pásztor vasárnapja van, a papi hivatások napja. A mai perselyadományokat a papnevelés céljaira küldjük el.

A héten április 24-én, szerdán lesz Szent György napja. Ettől a naptól kezdve itt Veszkényben a templomi programokkal áttérünk a nyári órarendre. Pénteken az irodai óra 17.00 órakor, az esti mise 18.00 órakor lesz, szerdától kezdve pedig az esti harangszóval 20.00 órára térünk át.

Szombaton, április 27-én 10.00 órakor a bérmálkozók gyónása lesz Veszkényben, utána rövid próbát tartunk minisztránsokkal együtt. Veszkényből kivételesen a két nagyfiút, Nagy Zalánt és Csanádot kérem a minisztráns próbára kb. fél 11 órakor. Osliból jönnek majd még nagyminisztránsok.

Szülők, bérmaszülők bármikor gyónhatnak, amikor az adott templomban járok, Osliban csütörtökön és szombaton, Veszkényben pénteken, Szárföldön szerdán. Ha gyónni akarnak, álljanak a gyóntatószék elé.

Vasárnap, április 28-án 10.00 órakor kezdődik a bérmálási szentmise. A bérmálkozók szüleinek fenntartott helyek lesznek kijelölve, a bérmaszülők közvetlenül a bérmálkozók mögött egy lócán ülnek majd.

A szentmise össze lesz kapcsolva a veszkényi felújított plébánia megáldásával. Ezért arra kérek mindenkit, a plébánia épülete előtt illetve körülötte gyülekezzünk. A tábori püspök úr előbb megáldja az épületet, majd azt követően megyünk be a templomba és kezdődik a bérmálási mise.

Oszd meg a cikket, hogy mások is elolvashassák!

Scroll to Top