Hirdetés Veszkényben 2024. január 28.-án az évközi 4. vasárnapon:

Február 2. Gyertyaszentelő Boldogasszony ünnepe ebben az évben péntekre esik. A péntek esti szentmisét mint rendesen megtartjuk, de a gyertyszentelői körmenetes szentmisét febr. 4.-én vasárnap a ½ 10 órakor kezdődő szentmisében ünnepeljük meg. A szentmise előtt a Tanácsadó Testület tagjai szíveskedjenek a sekrestyében gyülekezni.

Febr. 11.- a lourdesi jelenés napja vasárnapra esik. Ez a nap egyben Szent II. János Pál pápa óta a betegek napja. Febr 11.-én vasárnap a ½ 10 órakor kezdődő szentmisében kiszolgáltatom a betegek szentségét azoknak, akik ezt kérik.

Ne felejtsük el, hogy a szentséget Jézus, gyógyításnak szánta, és nem a földi élettől való távozásra. Aki felvenné a betegek szentségét, szíveskedjék a sekrestyében feliratkozni.

Febr. 3. szombat Szent Balázs püspök emléknapja. Balázsáldásra a vasárnapi szentmise végén kerül sor. Elsőáldozás Veszkényben május 5.-én a ½ 10 órai szentmisében lesz. Udovisics Attila az egyetlen elsőáldozó, de ő itt Veszkényben akar elsőáldozó lenni. Szorgalmas kis minisztránsunk ezért az említett szentmisében lesz elsőáldozó.

Febr. 2. péntek, a hónap első pénteke. Kedves híveinket a szokott időben látogatom meg.

Jövő vasárnapra minisztrálásra kérem Lócsi Lórántot és Gráczia Dorinát.

Oszd meg a cikket, hogy mások is elolvashassák!

Scroll to Top