Hirdetés Osliban 2023. október 22.-én az évközi 29. vasárnapon:

Ma missziós vasárnap van, a mai persely adományokat az egyház missziós céljaira küldjük tovább.

Jövő szombaton okt. 28.-án 10 órakor a bérmálkozók számára lesz hittan óra az osli plébánián. A fiatalok hozzák magukkal a hittankönyvüket és ha megvan, a kitöltött adatlapokat.

November 1.-szerdán, Mindenszentek ünnepe lesz. Ez az ünnep parancsolt ünnep, szentmisénk reggel 8 órakor lesz. Mindenszentek ünnepén, szerdán délután 3 órakor a temetői kápolnában gyűljünk össze. Ott elimádkozzuk a Mindenszentek litániáját.

Majd ezt követően, aki kívánja, megáldom a szerettei számára készíttetett, vagy felújított sírokat, sírkereszteket. Másnap, csütörtökön lesz halottak napja. Szentmisénk este 6
órakor kezdődik. A szentmisét az egyházközség halottjaiért ajánljuk fel.

November 1-8 között teljes búcsú nyerhető az elhunytakért. Azok ajánlhatják fel, akik imádságos lélekkel látogatják a temetőt, elvégzik szentgyónásukat, áldoznak és imádkoznak a Szentatya szándékára.

2024. évre az elhunytjaink első éves évfordulós szentmiséit bejegyeztük. Így most már lehet jövő évre szentmiséket beíratni a lelkipásztori segítőnél.

November 11.-én szombaton Szent Márton ünnepén az esti szentmise keretében minisztráns avatást tartunk. Ez a szép szertartás a minisztrálás értékét és fontosságát is kiemeli. A szentmise természetesen éppúgy vasárnapra is érvényes, mint máskor. Az esti szentmise után rövid vendéglátás lesz a plébánián és némi meglepetés adományt is adunk a minisztránsok számára.

Oszd meg a cikket, hogy mások is elolvashassák!

Scroll to Top