Hirdetés Veszkényben 2023. október 29.-én az évközi 30. vasárnapon:

November 1. szerdán lesz Mindenszentek ünnepe. Ez az ünnep parancsolt ünnep és munkaszüneti nap, szentmisénk ½ 10 órakor kezdődik.

Másnap, csütörtökön lesz halottak napja. Szentmisénk reggel 8 órakor lesz, a szentmisét az egyházközség halottjaiért ajánlom fel. Ezután a temetőbe megyünk és megáldom azokat a sírokat, amelyeket erre bejelentettek.

November 1-8 között teljes búcsú nyerhető az elhunytakért. Azok ajánlhatják fel, akik imádságos lélekkel látogatják a temetőt, elvégzik szentgyónásukat, áldoznak és imádkoznak a Szentatya szándékára.

Pénteken november hónap első pénteke lesz. Kedves híveinket a szokott időben látogatom meg.

Tisztelettel kérem, hogy azok, akik a jövő évben itt Veszkényben templomi házasságkötést terveznek, szíveskedjenek minél előbb az időpont bejegyzése miatt jelentkezni. Egyelőre csak a pontos időpontot lenne szükséges bejegyezni.

Tisztelettel kérem, hogy a pénteki és vasárnapi szentmisékre kedves halottaikért, elhunyt családtagjaikért jegyeztessenek szentmiséket. Ma már két szál világ drágább, mint ha egy
szentmisét kérünk halottainkért, pedig a temetői virágnál az imádság és szentmise sokkal többet ér. A teljes jövő évre már lehet szentmiséket beíratni.

Jövő vasárnap a kiírás szerint Németh Flóra és Vörös Fanni következnek minisztrálással.

Oszd meg a cikket, hogy mások is elolvashassák!

Scroll to Top