Hirdetés Osliban 2023. december 3.-án, Advent 1. vasárnapján:

Elkezdődnek a hajnali szentmisék. Osliban csütörtökönként reggel 6 órakor lesznek a hajnali misék. Szombaton és vasárnap a szentmisék az eddig szokott rendben lesznek.

A héten dec. 8.-án pénteken Szeplőtlen Fogantatás ünnepe lesz. Osliban valamikor ez búcsúi ünnep volt. Szeplőtelen Fogantatás napján délelőtt 10 órakor tartunk szentmisét, hogy ezt a hagyományt őrizzük.

December 14.-én csütörtökön este 5 órától fél hatig, illetve amíg emberek érkeznek, gyónási lehetőség lesz templomunkban. Ezen kívül a szentmisék előtt szíveskedjenek szólni azok, akik szentgyónást szeretnének végezni.

A héten lesz Szeplőtelen Fogantatás ünnepe. Kedves híveinket, akiket első pénteken felkeresni szoktam, ezúttal nem azon a napon tettem ezt meg. A karácsonyi szentségek vételére, a gyónásra és szentáldozásra egy később megállapítandó napon elmegyek a házakhoz. Azok, akik szentgyónást kívánnak végezni, azokhoz magam megyek és a szentáldozást is kiszolgáltatom. Mindenkit buzdítok, hogy karácsonykor és húsvétkor lehetőleg szentgyónást végezzen. Akik csak szentáldozáshoz szeretnének járulni, azokhoz a lelkipásztori segítő karácsony napjaiban fog megérkezni. Szíveskedjenek neki vagy nekem jelezni, ha valaki otthonában ezt kívánja.

Oszd meg a cikket, hogy mások is elolvashassák!

Scroll to Top