Hirdetés Szárföldön 2024. június 23.-án az évközi 12. vasárnapon:

Holnap lesz Keresztelő Szent János születésének ünnepe. Mi nem tartunk szentmisét ezen a napon.

Június 26.-án szerdán este 5 órakor a szentmisét Barnabás és Róza szülőkért ajánljuk fel.

Június 29.-én szombaton lesz az apostol fejedelmek, Szent Péter és Szent Pál ünnepe. Ezen a napon, a szombaton szokott időben 16:30-kor lesz az apostol fejedelmek szentmiséje. A szentmisén és másnap, 30.-án gyűjtés lesz a szentszék javára.

Itt említem meg, hogy az elmúlt vasárnapon kedves hívek 60.000 forint plusz összeget adtak az ilyenkor átlagos összeg mellett. Ezt az összeget a drámai napokat átélt csornai családnak adtuk, ahol a fiatal ember májtranszplantáción esett át és az őt felkeresni akaró édesanyja pedig az úton rosszul lett és meghalt.

Jövő vasárnap az esti szentmise az iskolai év záró szentmiséje. Kivételesen a szentmise nem 17:00 órakor, hanem 16:30-kor kezdődik.

A Jubiláns Házaspárok Hálaadását KÉT CSOPORTBAN tartják a SZÉKESEGYHÁZBAN 2024. szeptember 7-én, szombaton:

  • A 10:00 órakor kezdődő szentmisében az 5-35. házassági évfordulójukat ünneplők,
  • A 15:00 órakor kezdődő szentmisében pedig a 40-70. házassági évfordulójukat ünneplők adnak hálát.

Kérik a plébános atyákat, hogy hirdessék meg a lehetőséget azon hívek számára, akik ebben az évben ünneplik szentségi házasságkötésük 5., 10., 15. stb. évfordulóját.

Gyűjtsék össze a szükséges adatokat: férj neve, feleség lánykori neve, a szentségi házasságkötés helye, ideje. Kérjük, hogy ügyeljenek a nevek pontos írásmódjára, mert a regisztrációban megadott módon kerülnek feltüntetésre az emléklapon.

Regisztrálni legkésőbb 2024. augusztus 10. 24:00 óráig lehet.

Oszd meg a cikket, hogy mások is elolvashassák!

Scroll to Top