Hirdetés Szárföldön 2024. június 9. – én, az évközi 10. vasárnapon:

Az elmúlt vasárnap Úrnapján nagyon szép időnk és szerencsés napunk volt. A körmenetre előkészített asztalok most is gyönyörűek voltak és köszönöm szépen ezt az asszonyoknak és segítőiknek. Isten fizesse meg és adja sok áldását mindenkire, aki szívén viselte ezt az ünnepet. Ha Isten éltet bennünket, jövőre is tartsuk meg ugyanígy az Úrnapját.

Június 15.-én szombaton diákonus és papszentelésre kerül sor a győri székesegyházban. Püspök úr pappá szenteli Ézsöl Krisztián és Horváth Csaba diakónusokat. A szentelési szentmise 10 órakor kezdődik.

Ézsöl Krisztián 1993-ban született Kapuváron. Iskoláit helyben előbb a katolikus iskolában végezte. Középiskolát Győrben fejezte be, majd Győrben a Széchenyi egyetemen szerzett közgazdász diplomát. Ezt követően választotta a papi hivatás felé vezető utat.

Előre jelzem, hogy Sarlós Boldogasszony ünnepét a szomszédos Veszkényben június 30.-án tartjuk. Veszkényben ezen a napon a fél 10 órai szentmisét Ézsöl Krisztián celebrálja.

Kérem azokat a fiatalokat, akik most fejezik be, vagy már korábban befejezték az általános iskolát, ott 8 évi hitoktatásban részesültek és szeretnének a bérmálás szentségében részesülni 2025. évben az osli templomban sorra következő bérmáláson, szíveskedjenek nálam jelentkezni.

Oszd meg a cikket, hogy mások is elolvashassák!

Scroll to Top